Met onze kennis en ervaring van convenience food, waar onder gesneden groente en fruit, zijn wij bij uitstek in staat om de huidige technologische mogelijkheden te vertalen naar de praktijk. Van product- of procesinnovatie tot voedselkwaliteit: bij Fresh, Food & Factory bent u aan het juiste adres voor advies en interim management!

Wij helpen groeien!

Joyce Schroot 225x225

Joyce Schroot

Oprichter van Fresh Food Factory, heeft een tiental jaar gewerkt in R&D in levensmiddelen maar ook chemie en farmacie. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd als projectmanager in de levensmiddelenindustrie. Met haar technische en bedrijfskundige achtergrond, sterke analytische vaardigheden en de visie dat samenwerken loont, heeft ze veel levensmiddelenproductie bedrijven in binnen- en buitenland mee helpen groeien.

Stuur mij een e-mail

 

 
Anne de Vries 225x225 

Anne de Vries

Mede eigenaar van Fresh Food Factory, heeft jarenlang gewerkt in de levensmiddelenindustrie en daarvoor de bloemensector. Met zijn technische achtergrond, kennis van de industriƫle praktijk en analytische vaardigheden heeft hij technische en bedrijfsprocessen geoptimaliseerd in de Nederlandse industrie van gesneden groenten, fruit, sappen en maaltijdsalades.

Stuur mij een e-mail