Fresh, Food & Factory

Wij helpen groeien
U wilt groeien?
Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de levensmiddelenindustrie kunnen wij u helpen.

Fresh, Food & Factory
Sterk in: technologische innovatie, kwaliteitsverbetering, bedrijfskunde en interim management.

Recente projecten

Ontwerp<br />productie<br />proces
Gebruikers en leveranciers van productieapparatuur hebben soms behoefte om productiecapaciteit, efficiency en/of hygiëne te verbeteren.
Lees meer
Productie</br> in Moskou
Een Russische teler van groenten, kruiden en bloemen onder glas heeft een plan om zijn productassortiment te verbreden.
Lees meer
Nieuwbouw<br/>productie<br/>bedrijf
Top Fresh is een in 2004 opgerichte onderneming, die gestaag groeit in de versmarkt van gesneden en geschrapte peen voor de business to business sector.
Lees meer

Klanten aan het woord

"Ik gebruik Fresh Food & Factory om innovaties naar de praktijk te brengen. Door de projectmatige manier van werken en omdat ze weten hoe de wereld van gesneden groente en fruit werkt, zetten ze de eerste ideeën van bijvoorbeeld innovaties om in iets bruikbaars voor onze dagelijkse praktijk."

Hans Hessing
Manager Operational Excellence
Hessing

“De bijdrage van Fresh Food & Factory was en is professioneel, efficiënt en met respect voor onze cultuur. Onze mensen waren blij verrast door de hands on mentaliteit. We hebben baat bij de goede bruikbare adviezen. In plaats van dat we het wiel opnieuw uit gingen vinden, konden we met de inbreng van kennis en kunde een vliegende start maken.”

Theo Hadinata
Directeur eigenaar
PT3S, Indonesia

"Fresh Food & Factory heeft uitgebreide kennis in de gesneden groenten en fruit industrie over best practices en is op de hoogte van recente ontwikkelingen in meerdere disciplines. Ons hebben ze praktische tips tot op de fabrieksvloer gegeven waarmee we de efficiëntie van de lijnen verhoogd hebben en de kwaliteit van onze producten verbeterd. Ze zijn ook een goede sparringpartner voor proces- en bedrijfsontwikkeling. Zij helpen je als bedrijf groeien door realistische en betaalbare ideeën te delen."

Agnes Coppelmans
Algemeen directeur
La Vita Alimentos, Brasil

"Fresh, Food & Factory is een betrouwbare adviseur. Ze begrijpen de industrie: van marketing, voedingswetenschap, technologie, fabrieksontwerp tot aan de opstart. Op strategisch vlak hielpen ze ons met het uitwerken van een ondernemingsplan."

Mr. Sidorov
Project Manager
Moscowsky

Het team

Joyce Schroot
Anne de Vries